EVENTS

Vores dedikation til vores kunder samt vores store kapacitet af dygtige baristaer og udstyr har gjort at vi er den oplagte samarbejdspartner til Jeres event.

Kalles Kaffe tiltrækker opmærksomhed og vil med garanti blive husket, som et unik og festlig indslag til jeres event. Intet er for stort eller for småt, så tag Kalles Kaffe med til produktlancering, firmafest, receptioner og butiksåbning. Vi sørger altid for at levere en god stemning.

Alt vores udstyr og materiale er godkendt af fødevarestyrelsen.

VIRKSOMHEDSARRANGEMENTER

Kalles Kaffe har erfaring med at levere kaffe til alle typer af events. Vores professionelle setup og den gode kop kaffe, giver den perfekte undskyldning for at stoppe op.

Vores mobile kaffekoncept kan både repræsentere Kalles Kaffe, eller skræddersyes fuldstændigt efter Jeres profil. Vi kan opbygge en kaffebar efter Jeres behov, og brande vores enheder så de repræsenterer Jeres virksomhed. Uanset løsning, så er Kalles Kaffe garant for en uforglemmelig oplevelse.

Uddeling af filterkaffe fra kafferygsæk til Gallapremiere i Imperial Kino, København - Kalles Kaffe

STORE EVENTS

Til større events, koncerter og lignende, vil det være belejligt for dig, som arrangør, at indgå samarbejde med Kalles Kaffe.

Vi kommer med hele eller dele af vores set-up og vores team af professionelle event baristaer står for alt i forbindelse med kaffesalg og servering. Vi har stor erfaring med afvikling af store events, og er således til stede ved arrangementer som f.eks. Post Danmark Rundt og KMD Ironman.

Kaffevogn servere kaffe til Ironman på Amager Strand - Kalles Kaffe

RÅVARER

Friskristede kaffebønner direkte fra kafferisteren til afkøling - Copenhagen Coffee Lab - Kalles Kaffe

UDVIDET SORTIMENT

Ølknallert klar til fest - Kalles Kaffe

KAFFEVOGNE

Kaffeknallerter på stribe - Kalles Kaffe

PROMOVER DIN VIRKSOMHED

Kaffeknallert med fuld folie branding i forbindelse med TV2's "Tjek signalet" kampagne - Kalles Kaffe