OM OS

Vores formål er, at udbrede kvalitetskaffe i Danmark, fra mobile kaffebarer, til events og folk på farten.

Derfor er alle vores produkter af højeste kvalitet, lige fra vores kaffebønner til vores espressomaskiner. Kaffe og mælk er selvsagt hovedingredienserne på vores menukort, og derfor er vi rigtig glade for det gode samarbejde vi har med det lokale kafferisteri Copenhagen Coffee Lab, samt det sønderjyske mejeri Naturmælk.

Hos Kalles Kaffe har vi fokus på social ansvarlighed og vi stræber efter, at operere bæredygtigt over hele linjen. Derfor bidrager vi også meget gerne til velgørenhedsarrangementer, og har bidraget til organisationer som: Kids Aid, Kræftens Bekæmpelse, Røde Kors, Sjældne Diagnoser, Soldaterløbet, ECCO Walkathon m.fl.

Som virksomhed tror vi på at tage beslutninger med ”ja hatten" på. Vi lever af vores tilfredse kunder og samarbejdspartnere, og siger yderst sjældent nej til en opgave. Vi vil gå langt for at imødekomme vores kunders behov, vi er professionelle og altid til at snakke med.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I har en opgave vi kan løse.

To baristaer servere kaffe fra kaffeknallert i solen - Kalles Kaffe

HISTORIE

Kalles Kaffe blev etableret af Jacob Karlsen, bedre kendt som Kalle, i 2009. Inspirationen kom på en tur til London, hvor Kalle så de små knallerter, der kørte rundt i storbyen, og tilbød de travle forbipasserende en kop friskkværnet kaffe.

I Danmark var to-go kaffen også blevet en fast del af gadebilledet og kaffekulturen var stadig voksende. Kalle greb muligheden og købte en Piaggio knallert, som han fik ombygget hos en smed. Snart efter, begyndte Kalle selv at køre rundt i de Københavnske gader, og servere kaffe til folket.

I dag, består Kalles Kaffe af ca. 75 baristaer, som alle bliver trænet i eget regi, til at give kunderne en uforglemmelig kaffeoplevelse. Om det er på gaden, til et arrangement eller som underleverandør til større events, så står vi altid for en professionel udførelse.

Flåden består af 25 mobile enheder, bl.a. i form af 12 kaffeknallerter, 6 kaffecykler, 2 salgsvogne og en gammel Citroën HY (kendt fra Olsen Banden). Herudover tilbyder vi også 3 iscykler, en Isbil samt en ølknallert.

Kalles Kaffe garanterer altid god kvalitet og professionel udførelse.

Kalle foran to kaffeknallerter - Kalles Kaffe

MISSION

Kalles Kaffe sælger kaffe fra mobile kaffebarer til private og virksomheder via. salg på gaden og events.

Virksomhedens formål er, at udbrede den gode kaffe ved at være der hvor kunderne er, uanset om det er til et stort event, til firmafesten eller på legepladsen.

Kalles Kaffe benytter sig af bæredygtige råvarer af høj kvalitet, og har stort fokus på service igennem hele virksomheden.

Kalles Kaffe sætter som mål, altid at tilfredsstille kundernes behov, for at bevare positionen som markedsleder på markedet for mobil baristaservice.

VISION

Kalles Kaffe arbejder for at forsvare positionen som markedsleder på markedet for mobil baristaservice i eventbranchen. Kalles Kaffe vil være kundernes foretrukne kaffeleverandør, og positionere os som den mest kompetente og professionelle spiller på markedet.

Vi vil skabe værdi for kunder og samarbejdspartnere igennem vores 4 kerneværdier; service, fleksibilitet, bæredygtighed og kvalitet.

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

REFERENCER

REFERENCER