Kalles Kaffe logo
Kalles Kaffe logo
0

Kaffecykel

Professionel baristaservice på hjul
Book kaffecykel

Kaffecykel

Skab en hyggelig stemning til ethvert event.

leje af kaffecykel

Hos Kalles Kaffe tilbyder vi en bred vifte af valgmuligheder inden for kaffevogne, herunder vores charmerende kaffecykel. 

Vores kaffecykel er en populær løsning, der kombinerer stil, mobilitet og en fremragende kaffeoplevelse. Med vores kaffecykel kan du tilbyde dine gæster en unik og bekvem måde at nyde deres foretrukne kaffedrikke på. 

En kaffecykel er perfekt til enhver begivenhed, uanset om det er en elegant bryllupsreception, en livlig festival eller et firmaevent.

Vi tilbyder fleksible priser, der passer til dine behov. Priserne starter ved 2.500 kr. og varierer afhængigt af den ønskede service og antallet af erfarne baristaer og cykler, du ønsker at få med. 

Vores dygtige baristaer er dedikerede til at skabe den perfekte kop kaffe til dine gæster og sikrer en uforglemmelig oplevelse.

PRISER FRA 2.500 kr

Få et tilbud her
Kaffecykel med branding for ITD

Fordele ved valget af kaffecyklen

Kaffecykler tilfører dit event en unik og mobil kaffeoplevelse. Vores cykler er nemme at arbejde med og kan bruges både udendørs og indendørs - uden besvær!

Vi møder gerne op i eget navn hos private og virksomheder, men kan ligeledes udstyre både baristaer og kaffecykel med specifik påklædning, logoer og lignende, tilpasset jeres organisation.

Kaffecyklen er selvforsynende med både vand og strøm. Altså er der ingen begrænsninger, hverken i forhold til placering. 

Hvor mange cykler og baristaer i ønsker, er helt op til jer. Vi forventer at kunne servere cirka 90 kopper kaffe i timen, ved valget af en barista til arrangementet.

Bedste Baristaer

Lokalt ristede bønner

Dit brand på vogn og kop

Års erfaring

Kaffecykel i København og resten af landet!

Vores kaffecykler, kaffeknallerter og mobile kaffebarer er den perfekte løsning til et bredt udvalg af events. Vi arbejder både med kaffeknallerter og kaffecykler i København, men også i resten af landet.

Uanset begivenhedens størrelse og omfang, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Om I skal bruge en enkelt kaffecykel, eller om vi skal komme forbi med 10 kaffeknallerter, det styrer I helt selv. Hos Kalles Kaffe kan vi klare selv de største opgaver.

I forlængelse af ovenstående har vi ligeledes ølvogne og isvogne, hvis solen bider eller fredagsbaren skal skydes ordentligt i gang. Kalles kaffe arbejder både for privatpersoner og erhvervsdrivende.
Kalles Kaffe er søde, løsningsorienterede folk med den store ja-hat på! En stor fornøjelse!
Super fedt koncept, og ikke mindst fantastisk kaffe
I gjorde bare kaffeoplevelsen fantastisk til konfirmationen i lørdags. Super lækker kaffe️. Og super sød og venlig barista. Tusind tak.
Læs vores cases her!

Branding for din virksomhed

Med Kalles Kaffe er der mulighed for promovering og branding af din virksomhed, samtidig med at du nyder den lækre service og kaffe.
Vores mobile kaffecykler og kopper kan helt eller delvist profileres med jeres branding, fx i form af jeres logo og navn. Ved hjælp af en fuld brandingløsning kan vores knallerter, cykler og kopper fungere som budbringere for jeres virksomhed eller event. Se vores cases for eksempler.
Kafferygsæk
espresso der løber ned i IDA kopper
Kaffecykel med branding for ITD
Få et tilbud

Hvem er vi?

Siden begyndelsen af Kalles Kaffe i 2009, har inspirationen særligt ligget i de mange små tuk-tuk lignende vogne som du ofte ser i udlandet, der netop tilbyder de travle forbipasserende en kop friskkværnet kaffe. Med en voksende kaffekultur i Danmark, var det en oplagt mulighed for at give danskerne et helt særligt tilbud og imødekomme alle behov. Vi har flere forskellige mobile enheder du kan vælge imellem, i form af kaffeknallerter, kaffecykler, salgsvogne og en charmerende Citroën HY. Herudover tilbyder vi også iscykler, en isknallert, isvogne, ølknallert, ølbar og meget mere.

Teamet består af en stor uddannede gruppe baristaer, som alle er med til at skabe rammerne for en uforglemmelig kaffe- og kundeoplevelse. Derudover har vi et fast team siddende på kontoret, der alle sidder klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os!
Kalles Kaffe logo
Kontakt
Kalles Kaffe
Krimsvej 29
2300 Kbh S
Danmark
cvr: 30553225
+45 42 45 23 33
[email protected]
ean: 5797200082350
© Kalles Kaffe. Alle rettigheder forbeholdes.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram