Kalles Kaffe logo
Kalles Kaffe logo
0

Kaffevogne

Professionel baristaservice på hjul
Book en Kaffevogn

Kaffevogn

Den mobile sorte kaffeknallert giver et helt neutralt udtryk.

Kaffecykel

Skab en hyggelig stemning til ethvert events.

Kaffebar

Perfekt til tagterassen eller til hyggelige events på kontoret.

Hvad koster en kaffevogn?

Hos Kalles Kaffe tilbyder vi kaffevogne i flere former. Det er både muligt at lege en kaffevogn i det klassiske vogndesign på 3 hjul, en kaffecykel og en mere stationær kaffebar. Priserne går fra 2.500 og vil variere alt efter hvilken service du ønsker, og antallet af profesionelle baristaer du vil benytte. 

PRISER FRA 2.500 kr

Få et tilbud her
Kaffevogn på trailer
Kaffevogn til Art Fair messe

Fordele ved at leje en kaffevogn

Med Kalles Kaffe er du garanteret fantastisk service og servering, uanset om du vælger at leje en kaffevogn, kaffecykel eller kaffebar. 
Kalles Kaffe gør det muligt at få udsøgt kaffe overalt - uanset om det er til messer med arbejdet, udendørs-events eller bare til den hyggelige familiefest. Valget er helt op til dig!
Vi tilbyder topprofessionel baristaservice, og her er det også op til dig at vælge om du ønsker 1 eller flere baristaer. Vi bestræber os på at 1 barista kan lave ca. 90 kopper kaffe i timen, og dette kan både være Espresso, Cortado, Cappuccino, Cafe Latte, Americano og Chai Latte. Derudover kan du også vælge en varm chokolade eller en dejlig kop te.

Bedste Baristaer

Lokalt ristede bønner

Dit brand på vogn og kop

Års erfaring

Kaffe til private og virksomheder

Hos Kalles Kaffe udlejer vi både kaffevogne til private og virksomheder, og her vil der være mulighed for at skræddersy en specifikke løsninger efter behov, uanset om du ønsker en kaffecykel, kaffeknallert, baristacykel, christianiacykel eller en barista bar.
Kaffevogn til fest
Kalles Kaffe er søde, løsningsorienterede folk med den store ja-hat på! En stor fornøjelse!
Super fedt koncept, og ikke mindst fantastisk kaffe
I gjorde bare kaffeoplevelsen fantastisk til konfirmationen i lørdags. Super lækker kaffe️. Og super sød og venlig barista. Tusind tak.
Læs vores cases her!

Branding for din virksomhed

Med Kalles Kaffe er der mulighed for promovering og branding af din virksomhed, samtidig med at du nyder den lækre service og kaffe.
Vores mobile enheder og kopper kan helt eller delvist profileres med jeres branding, fx i form af jeres logo og navn. Ved hjælp af en fuld brandingløsning kan vores kaffeknallerter og kopper fungere som budbringere for jeres virksomhed eller event.
Kafferygsæk
espresso der løber ned i IDA kopper
Kaffecykel med branding for ITD
Få et tilbud

Hvem er vi?

Siden begyndelsen af Kalles Kaffe i 2009, har inspirationen særligt ligget i de mange små tuk-tuk lignende vogne som man ofte ser i udlandet, der netop tilbyder de travle forbipasserende en kop friskkværnet kaffe. Med en voksende kaffekultur i Danmark, var det en oplagt mulighed for at give danskerne et helt særligt tilbud og imødekomme alle behov. Vi har flere forskellige mobile enheder man kan vælge imellem, i form af kaffeknallerter, kaffecykler, salgsvogn og en charmerende Citroën HY. Herudover tilbyder vi også iscykler, en isknallert, isvogne, ølknallert, ølbar, ølvogn og meget mere.

Teamet består af en stor uddannede gruppe baristaer, som alle er med til at skabe rammerne for en uforglemmelig kaffe- og kundeoplevelse. Derudover har vi et fast team siddende på kontoret, der alle sidder klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte os!
Kalles Kaffe logo
Kontakt
Kalles Kaffe
Krimsvej 29
2300 Kbh S
Danmark
cvr: 30553225
+45 42 45 23 33
[email protected]
ean: 5797200082350
© Kalles Kaffe. Alle rettigheder forbeholdes.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram