Kalles Kaffe logo
Kalles Kaffe logo
0

ØLvogne

Leje af fadølsanlæg på hjul
Book en Ølvogn

Ølvogn

Favoritten og perfekt til alle slags events. Har 4 fadølshaner med lækker fadøl fra Nørrebro Bryghus.

mobil ølbar

Til fredagsbaren, havefesten, fødselsdagen? Skænker lokalt brygget, økologisk øl fra Nørrebro Bryghus.

Leje af fadølsanlæg på hjul


Til mindre events og private arrangementer er fadøl en stensikker succes! Det kan være alt fra én time servering og opefter, afhængig af hvor øltørstige selskabet er. Vi stiller med fri bar, i form af et nærmere aftalt antal fustager.

Til større events, koncerter, festivaler og lignende kan vi komme med hele eller dele af vores setup  – og står for alt i forbindelse med salg og servering af fadøl.

Vores ølvogn

Vores ølvogn, eller ølknallert, minder meget om den klassiske tuk-tuk man ofte ser i udlandet. I stedet for kaffe i handerne, vil der være kvalitetsøl til enhver smag.
Med top-service fra vores dygtige personale, vil oplevelsen, ligesom med kaffevognen, være en oplevelse uden lige. Ølvognen passer perfekt til diverse typer af events, uanset om det er festivaler, koncerter, firmafester, fødselsdage eller andre arrangementer.

Bedste
Service

Lokalt brygget øl

Dit brand på vogn 
og bartender

Års erfaring

Ølvogn fra Nørrebro Bryghus


Vi er stolte over, at kunne skænke kvalitetsøl fra Nørrebro Bryghus. 
Med dette samarbejde tilbyder vi 8 kvalitetsøl fra Nørrebro Bryghus, herunder Stuykman Wit, Ravnsborg Rød, Forårs Bock, Classic, Çeske Böhmer, New York Lager, Bombay Pale Ale & Pilsner.
Kalles Kaffe er søde, løsningsorienterede folk med den store ja-hat på! En stor fornøjelse!
Super fedt koncept, og ikke mindst fantastisk kaffe
I gjorde bare kaffeoplevelsen fantastisk til konfirmationen i lørdags. Super lækker kaffe️. Og super sød og venlig barista. Tusind tak.
Læs vores cases her!

Fadølsanlæg til fest

Et fadølsanlæg er som regel altid en stor succes til fester og events, og det kan især være en god ting at have med til fester, fordi det giver gæsterne mulighed for at få frisk øl på fad, og det kan spare værten for tid og besvær med at skulle skifte flasker eller dåser hele tiden, hvor det i stedet vil være vores dygtige personale som står for det, og som oveni købet også er specialiserede i netop dette. Det kan også gøre festen mere festlig og hyggelig når man har et fadølsanlæg, da det kan tiltrække folk til at samles omkring øl-dispenseren og skabe en social atmosfære. Hos Kalles kaffe tilbyder vi også andre typer af vogne og cykler, som eksempelvis vores kaffevogn eller isvogn.
Ølvogn
Ølvogn, udvalg af øl
Få et tilbud
Kalles Kaffe logo
Kontakt
Kalles Kaffe
Krimsvej 29
2300 Kbh S
Danmark
cvr: 30553225
+45 42 45 23 33
[email protected]
ean: 5797200082350
© Kalles Kaffe. Alle rettigheder forbeholdes.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram