Kalles Kaffe logo
Kalles Kaffe logo
0

cases

Kalles Kaffe tilbyder meget mere end bare kaffe.
Vi ser os selv som en mobil baristaservice, der tilbyder skræddersyet kaffeevents til enhver anledning. Vi har erfaring med at eksekvere større events både som
Kalles Kaffe, men også som collab.
Derudover har vi flere event-gengangere at se frem til hvert år. Kunne vores knallerter tale, ville de kunne fortælle i timevis om deres mange oplevelser.

Udvalg af dem vi har serveret til

Boston Scientific logoDSB logo

HIFI KLUBBEN
X KALLES KAFFE

Vores HY-van var bogstaveligt talt med på beatet da vi i november 2018, testede Denon’s surround sound-anlæg for Hifi-klubben. Vi fik installeret skjult kamera og lyd-setup i kaffevognen og stillede op med kaffesalg på gaden. Her blev de kaffetørstige overrasket med en lydoplevelse udover det sædvanlige.

FOLKEMØDET BORNHOLM

Kalles Kaffe har efterhånden en del folkemødeerfaring. Siden 2013 har vi været med, både på stande og med kaffesalg. Denne uge på solskinsøen er hvert år en stor oplevelse for vores crew - og et event alle ser frem til. Det er ikke kun kaffe vi har haft med på Folkemødet, også både juice, koldskål, øl og is har vi delt ud til de glade besøgende.
collage af billeder fra folkemødet på bornholm

World traveling baristas

Kalles Kaffe er ikke kun at finde på Danmarkskortet. Vi har også flere gange sendt baristaer ud i verden, hvor vi blandt andet har serveret for J.P Morgan i både Las Vegas, Sevilla og New York. Derudover har vi også været i Norge, Sverige og Mallorca for større virksomheder. Vi gør det muligt at servere kaffe i hele verden med vores mobile kaffebarer, der let kan transporteres og integreres i alle miljøer.

POSTNORD DANMARK RUNDT

Siden 2013 har Kalles Kaffe været med på sidelinjen, når Postnord Danmark Rundt har kørt landet rundt. Her har vi heppet med både kaffe og Nørrebro Bryghus fadøl, langs ruten og i målområdet til både publikum og VIP. Vi har efterhånden en del cykelerfaring og mener derfor selv, at vi er et must-have når der hvert år køres Danmarks helt eget cykelløb.
Collage af billeder fra postnord danmark rundt

OATLY PROMOVERING

For at øge kendskabsgraden til Oatly i Danmark serverede Kalles Kaffe i Juni 2018, 14 dages gratis kaffe med havredrik. Oatly tilbød gratis kaffe på blandt andet Nørrebrogade, Kongens Nytorv og foran KEA. For at brande Oatly bedst muligt brugte vi vores sorte kaffeknallert med en fuld branding og specialdesignet menukort. I marts 2019 var vi igen ude og lave kaffe sammen, hvor vi stod på Oatlys stand til Irmas madmesse, Mad&Glæde.

CARS 'N' COFFEE
BY FORMULA

Biler og kaffe? Vi havde fornøjelsen at servere friskbrygget kaffe fra vores mobile kaffeknallert og vores signatur HY-Kaffevogn. Vi formåede at servere 250 kopper kaffe på bare 2 timer. CARS’N’COFFEE er et verdensomspændende fænomen hvor superbil-entusiaster mødes og viser deres superbiler frem. Arrangementerne løber over 4 søndage henover sommeren hos Formula Auto i Lyngby.

Vores faste
samarbejdspartnere

DRYK havremælk logoNørrebro bryghus logoCopenhagen Coffeelab logoNaturmælk logo grå baggrundHansens is logo i rød og blå
Kalles Kaffe logo
Kontakt
Kalles Kaffe
Krimsvej 29
2300 Kbh S
Danmark
cvr: 30553225
+45 42 45 23 33
[email protected]
ean: 5797200082350
© Kalles Kaffe. Alle rettigheder forbeholdes.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram