Kalles Kaffe logo
Kalles Kaffe logo
0

Isvogne

Lej en isbar på hjul
Book en Isvogn

Isknallert

Vores fine lyseblå isknallert er nyeste skud på stammen. Den er selvforsynende ift. strøm og kan servere den lækre is, lige præcis hvor du ønsker det.

Isvogn

Vores elegante isvogne er med til at skabe den gode atmosfære og vækker helt sikkert opmærksomhed. Vognen kan have op til 6 forskellige varianter af den skønne is. Vognen kræver strømtilsltning

Lej en isbar på hjul

Vi serverer en uforglemmelig is oplevelse til messer, firma events og private fester fra vores charmerende mobile isbarer. Både vores isvogne og isknallerter vækker altid opsigt og vil blive husket som et festligt indslag af højeste kvalitet.

Prisen er inklusiv 2 timers servering og 3 x 5 liter is (180 kugler). Kontakt os for et uforpligtende tilbud til netop jeres arrangement!

- Fra 5.000 kr

Få et tilbud
isvogn til udendørsevent

Hansens is


Vi er stolte af at være samarbejdspartner med Hansens Is.  
Hansens Is er en dansk flødeisproducent, der har eksisteret siden 1949. Virksomheden har en række forskellige smagsvarianter og producerer både flødeis og sorbet. Hansen Is er kendt for sin høje kvalitet og er meget populær i Danmark. Virksomheden har også vundet flere priser for sin is.

Hvad koster det at leje en isvogn

Hos Kalles Kaffe har vi både isvogne og isknallerter. Knallerten er selvforsynende i forhold til strøm, men isvognen kræver strømtilslutning. 

Vores priser på isvognen starter fra 5000 kroner, inklusiv to timers servering og 15 liter Hansens flødeis inklusiv. Det svarer til 180 kugler is, serveret af en venlig medarbejder fra Kalles Kaffe. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
Kalles Kaffe er søde, løsningsorienterede folk med den store ja-hat på! En stor fornøjelse!
Super fedt koncept, og ikke mindst fantastisk kaffe
I gjorde bare kaffeoplevelsen fantastisk til konfirmationen i lørdags. Super lækker kaffe️. Og super sød og venlig barista. Tusind tak.
Læs vores cases her!

Isbuffet til fest - Hvad skal du vide?

Vi har mange års erfaring med servering af is, øl og kaffe til events. Uanset om du afholder et større event, mangler is til konfirmationen eller noget helt tredje, så kan vi hjælpe med både isvogne og isknallerter - I hele Danmark.

Hos Kalles Kaffe har vi en stor flåde af vogne og knallerter. Det betyder, at vi kan hjælpe til alle størrelser af arrangementer. Vores priser starter fra 5.000, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop jeres event. Kontakt os for yderligere information.
Hansens is i isvogn
Isvogn foran træer
Isvogn med hansens is
Isvogn serverer is
Få et tilbud

Lej en Isvogn

En isvogn eller Isknallert med en isbuffet til fester og events er altid en fed ide, da det tilføjer en sjov og festlig dimension til begivenheden. Is er en nem og populær snack, der kan nydes af både børn og voksne, og det kan være en god måde at få gæsterne til at slappe af og nyde festen.

En isvogn eller isbuffet giver også flere valgmuligheder for gæsterne, da de kan vælge mellem forskellige smagsvarianter og toppings. Det kan også være en god måde at skille sig ud fra andre fester og events, da det er en unik og mindeværdig oplevelse. Hos Kalles kaffe tilbyder vi også andre typer af ydelser - overvej eksempelvis vores kaffevogn eller ølvogn.
Kalles Kaffe logo
Kontakt
Kalles Kaffe
Krimsvej 29
2300 Kbh S
Danmark
cvr: 30553225
+45 42 45 23 33
[email protected]
ean: 5797200082350
© Kalles Kaffe. Alle rettigheder forbeholdes.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram