Kalles Kaffe logo
Kalles Kaffe logo
0

OM KALLES KAFFE

Se video

Hvad er Kalles Kaffe

Kalles Kaffe blev etableret af Jacob Karlsen, bedre kendt som Kalle, i 2009. Inspirationen kom på en tur til London, hvor Kalle så de små knallerter, der kørte rundt i storbyen, og tilbød de travle forbipasserende en kop friskkværnet kaffe.

I Danmark var to-go kaffen også blevet en fast del af gadebilledet og kaffekulturen var stadig voksende. Kalle greb muligheden og købte en Piaggio knallert, som han fik ombygget hos en smed. Snart efter, begyndte Kalle selv at køre rundt i de Københavnske gader, og servere kaffe til folket.
Som virksomhed tror vi på at tage beslutninger med ”ja hatten” på. Vi lever af vores tilfredse kunder og samarbejdspartnere, og siger yderst sjældent nej til en opgave. Vi vil gå langt for at imødekomme vores kunders behov, vi er professionelle og altid til at snakke med.

Flåden består af forskellige mobile enheder, i form af kaffeknallerter, kaffecykler, salgsvogn og en charmerende Citroën HY. Herudover tilbyder vi også iscykler, en isknallert, isvogne, ølknallert, ølbar og meget mere.

Hvem er vi

I dag, består Kalles Kaffe af en stor gruppe baristaer, som alle bliver uddannet i eget regi og er med til at give kunderne en uforglemmelig kaffeoplevelse. Om det er på gaden, til et arrangement eller som underleverandør til større events, så står vi altid for en professionel udførelse. Derudover har vi et fast team siddende på kontoret, der alle har hver deres ansvarsområde og kernekompetencer.

I Kalles Kaffe er every (wo)-man a barista (wo)-man. Dette betyder at organisationen i vores lille eventfirma er forholdvis flad og at vi alle er at finde ude på kaffevagterne rundt om i landet.

Vores faste
samarbejdspartnere

DRYK havremælk logo Nørrebro bryghus logoCopenhagen Coffeelab logoNaturmælk logo grå baggrundHansens is logo i rød og blå
Kalles Kaffe logo
Kontakt
Kalles Kaffe
Krimsvej 29
2300 Kbh S
Danmark
cvr: 30553225
+45 42 45 23 33
[email protected]
ean: 5797200082350
© Kalles Kaffe. Alle rettigheder forbeholdes.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram