OM KALLES KAFFE

HVAD ER KALLES KAFFE

Kalles Kaffe blev etableret af Jacob Karlsen, bedre kendt som Kalle, i 2009. Inspirationen kom på en tur til London, hvor Kalle så de små knallerter, der kørte rundt i storbyen, og tilbød de travle forbipasserende en kop friskkværnet kaffe.

I Danmark var to-go kaffen også blevet en fast del af gadebilledet og kaffekulturen var stadig voksende. Kalle greb muligheden og købte en Piaggio knallert, som han fik ombygget hos en smed. Snart efter, begyndte Kalle selv at køre rundt i de Københavnske gader, og servere kaffe til folket.

knallert på trailer med barista der lavet kaffe
Grøn hy-van der sælger kaffe

Som virksomhed tror vi på at tage beslutninger med ”ja hatten” på. Vi lever af vores tilfredse kunder og samarbejdspartnere, og siger yderst sjældent nej til en opgave. Vi vil gå langt for at imødekomme vores kunders behov, vi er professionelle og altid til at snakke med.

Flåden består af 25 mobile enheder, bl.a. i form af 12 kaffeknallerter, 6 kaffecykler, 2 salgsvogne og en gammel Citroën HY (kendt fra Olsen Banden). Herudover tilbyder vi også 3 iscykler, en Is-vogn samt en ølknallert og meget mere.

HVEM ER VI?

I dag, består Kalles Kaffe af ca. 75 baristaer, som alle bliver uddannet i eget regi, til at give kunderne en uforglemmelig kaffeoplevelse. Om det er på gaden, til et arrangement eller som underleverandør til større events, så står vi altid for en professionel udførelse. Derudover har vi et fast team siddende på kontoret, der alle har hver deres ansvarsområde og kernekompetencer.

I Kalles Kaffe er every (wo)-man a barista (wo)-man. Dette betyder at organisationen i vores lille eventfirma er forholdvis flad og at, selv vores egen direktør er at finde ude på kaffevagterne rundt om i landet.

 

Kalles kaffe crew

ANDERS

EVENTKOORDINATOR

HANS

EVENTKOORDINATOR

ANNE

EVENTKOORDINATOR

SØREN

EVENTKOORDINATOR

CASES

Kalles Kaffe tilbyder meget mere end bare kaffe. Vi ser os selv som en mobil baristaservice, der tilbyder skræddersyet kaffeevents til enhver anledning. Vi har erfaring med at eksekvere større events både som Kalles Kaffe, men også som collab. Derudover har vi flere event-gengangere, at se frem til hvert år. Kunne vores knallerter tale, ville de kunne fortælle i timevis om deres mange oplevelser.

HIFI KLUBBEN X KALLES KAFFE

Vores HY-van var bogstaveligt talt med på beatet da vi i november 2018, testede Denon’s surround sound-anlæg for Hifi-klubben. Vi fik installeret skjult kamera og lyd-setup i kaffevognen og stillede op med kaffesalg på gaden. Her blev de kaffetørstige overrasket med en lydoplevelse udover det sædvanelige. 

collage af billeder fra folkemødet på bornholm

FOLKEMØDET BORNHOLM

Kalles Kaffe har efterhånden en del folkemødeerfaring. Siden 2013 har vi været med, både på stande og med kaffesalg. Denne uge er hvert år en oplevelse for vores kaffe-crew, og et event alle ser frem til. Det er ikke kun kaffe vi har haft med på folkemødet, også både juice, koldskål og is har vi delt ud til glade besøgende. 

WORLD TRAVELING BARISTAS

Kalles Kaffe er ikke kun at finde på Danmarkskortet. Vi har også flere gange sendt baristaer ud i verden, hvor vi blandt andet har serveret for J.P Morgan i både Las Vegas, Sevilla og New York. Derudover har vi også været i Norge, Sverige og Mallorca for større brands. Vi gør det muligt at servere kaffe i hele verden med vores mobile kaffebarer der let kan transporteres og integreres i alle miljø. 

Collage af billeder fra postnord danmark rundt

POSTNORD DANMARK RUNDT

Siden 2013 har Kalles Kaffe været med på sidelinjen når Postnord Danmark Rundt har kørt landet rundt. Her har vi heppet med kaffe og øl fra Nørrebro Bryghus langs ruten og i målområdet både til publikum og VIP. Vi har efterhånden en del cykelerfaring og mener derfor selv, at vi er et must-have når der, hvert år køres Danmarks helt eget cykelløb.

OATLY PROMOVERING

For at øge kendskabsgraden til Oatly i Danmark serverede Kalles Kaffe i Juni 2018, 14 dages gratis kaffe med havredrik. Oatly tilbød gratis kaffe på blandt andet Nørrebrogade, Kongens Nytorv og foran KEA. For at brande Oatly bedst muligt brugte vi vores sorte kaffeknallert med en fuld branding og specialdesignet menukort. I marts 2019 var vi igen ude og lave kaffe sammen, hvor vi stod på Oatlys stand til Irmas madmesse, Mad&Glæde.    

oatly collage med sort knallert

CARS'N'COFFEE BY FORMULA

Biler og kaffe? Vi havde fornøjelsen at servere friskbrygget kaffe fra vores mobile kaffeknallert og vores signatur HY-Kaffevogn. Vi formåede at servere 250 kopper kaffe på 2 timer. CARS’N’COFFEE er et verdensomspændende fænomen hvor superbil-entusiaster mødes og viser deres superbiler frem. Arrangementerne løber over 4 søndage henover sommeren hos Formula Auto i Lyngby.

Næste event er 26/05-19 Ses vi? 

VORES FASTE SAMARBEJDSPARTNERE

Copenhagen Coffeelab logo
Naturmælk logo med ko og blomster samt nørrebro bryghus logo
Oatly havremælk logo i sort
Hansens is logo i rød og blå