Kalles Kaffe logo
Kalles Kaffe logo
0

De rigtige
ingredienser

Se video

Vores faste
samarbejdspartnere

Copenhagen Coffeelab logoHansens is logo i rød og blå

PASSION FOR ØKOLOGI
OG GODE RÅVARER

For at kunne give den bedste smagsoplevelse har vi i Kalles Kaffe meget fokus på, at finde de helt rigtige råvarer. Dette er tydeligt at se både i vores valg af mælk og kaffe, men også på vores udbud af Hansens flødeis og Nørrebro Bryghus øl. Det er vigtigt for os kun at bruge råvarer vi selv kan stå inde for, uanset om det er cookies eller rørsukker.

økologisk mælk

Vi bruger økologisk baristamælk fra Naturmælk, da vi har erfaret at både smag og konsistens passer perfekt til vores kaffebønner. Som alternativ til komælk benytter vi barista havredrik. Samtidig tilbyder vi KAV chai, KAV varm chokolade drik og Chaplon the.

aldrig kompromittere kvaliteten

Vores egen “Kalles Kaffe” kommer fra Honduras, nærmere regionen Prone, Copan. De økologiske bønner giver en ren kop kaffe med noter af chokolade, citrus og marcipan.

Vores kaffebønner bliver ristet på det lokale mikroristeri Copenhagen Coffee Lab, som er skarp på ristningen og som øser al mulig respekt til bønnens vej igennem risteprocessen.
Læs mere

uforglemmelig isoplevelse

Isen er frisklavet fra det familieejede mejeri ‘Hansens Flødeis’ fra Jægerspris. Familien har beskæftiget sig med produktion af flødeis i knap 100 år.

Alt vores udstyr og materiale er godkendt af fødevarestyrrelsen.
Læs mere
Hansens is logo i rød og blå

fadøl

Øl udvalget inkluderer bryghusets 4 nyklassikere: Stuykmann Witt, Ravnsborg Rød, Çeske Böhmer og New York Lager.

Derudover er der også 4 sæson øl, som kan bestilles når de er i sæson: Forårs Bock, Pacific Summer Ale, King´s County Brown Ale og Nørrebros Julebryg.

Kalles Kaffe logo
Kontakt
Kalles Kaffe
Krimsvej 29
2300 Kbh S
Danmark
cvr: 30553225
+45 42 45 23 33
[email protected]
ean: 5797200082350
© Kalles Kaffe. Alle rettigheder forbeholdes.
cartcrossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram